Vågar

Om oss

 

kranvåg

PRISVÄRDA OCH KVALITATIVA VÅGAR 

Vi är ett företag med huvudkontor på Väddö 10 mil norr om Stockholm. Vi konstruerar och tillverkar egna vågar och vågsystem som till exempel vågblock och medicinska vågar, men kompletterar även utbudet med import av kvalitetsvågar från andra tillverkare. Hos oss hittar du vågar av toppkvalitet oavsett om du behöver en mindre våg för eget bruk eller en större våg till företaget.

Vi satsar på att alltid kunna konkurrera prismässigt, dock utan att på något sätt tumma på kvalitet och service. När det gäller lastcellerna, den viktigaste komponenten i en våg, använde vi bara det allra bästa på marknaden.

För oss är det självklara målet att alla kunder ska vara nöjda till 100 procent. Kvaliteteten är i fokus hela vägen, från första kontakten tills att vi skickar fakturan. För oss är det också av största vikt att alltid kunna erbjuda support av högsta klass.

Miljön och klimatet är också viktigt för oss. Därför har vi en miljöpolicy där vi värderar allt det vi gör med tanke på vilken eventuell miljöpåverkan det har.

Hos oss hittar allt inom vägning, med bästa service och kvalitet!