Vågar

Vågar

MODERNA VÅGAR HAR STOR PRECISION 

En modern våg är ett riktigt precisionsinstrument, med en noggrannhet i vågen på delar av en promille i de flesta fall. Vilken våg som passar bäst för vilken kund är olika och bestäms av flera olika faktorer: hur tunga och stora saker behöver man väga, hur precis måste vågen vara och hur mycket pengar är man beredd att investera i instrumentet.

Tre faktorer är viktigast när man bedömer en våg:

  • Kapaciteten mäter hur stor vikt vågen tål. De allra flesta vågar tål en överlast på 50 procent, men då visas ingen vikt på vågens display.
  • Upplösning. Bedömer vågens delning, det vill säga hur stort steget är mellan varje skaldel i visningen.
  • Noggrannhet. De flesta vågar har en minimal felvisning, så liten att den är obetydlig. I lämpliga miljöer är precisionen oftast bättre än 0,1 promilles felvisning.

Vi säljer kvalitativa vågar av alla slag

På Vetek säljer vi alla typer av kvalitativa vågar. Krokvågar, som kan vara både en mekanisk hängvåg och en stor kranvåg som klarar av tiotals ton. Personvågar för såväl privatpersoner som för medicinskt bruk. Små och smidiga pocketvågar och andra portabla vågar. Precisionsvågar med extremt noggranna skalor. Enklare hushålls- och bordsvågar i många olika storlekar och utföranden. Balk-och pallvågar som passar perfekt för företagaren som håller laget. Bilvågar, som kan väga alla former av fordon, från personbilar till lastbilar och till och med flygplan.

Vikter, vågblock, vågindikatorer, vågplattor och mycket mer – hos oss på Vetek hittar du allt du allt som behövs för effektiv, smidig och precis vägning.

Stort utbud tilläggsprodukter

I vårt sortiment hittar du även dynamometrar och kraftmätare, som kan avläsa kraften i en motor eller i en rotation.

För hälsans bästa har vi även vibrationsmaskiner, som är perfekta för effektiv vibrationsträning. Vi har även bekväma och sköna massagefåtöljer.

Vi saluför även mynträknare och sedelräknare om du vill kunna räkna kontanter på ett enkelt och effektivt sätt.

Kvaliteten alltid i fokus för Vetek

Kvalitet är alltid i fokus för oss på Vetek. Målet är att våra kunder alltid ska vara nöjda till 100%. Vi siktar på att vara i ständig utveckling så att vi alltid kan erbjuda våra kunder kostnadseffektiva vågar av högsta kvalitet. Därför är det viktigt att vi har så hög kompetensnivå som möjligt hos våra anställda.

För att garantera en hög kvalitet så genomför vi regelbundna egenkontroller. Vi kontrollerar både genom att jämföra med gällande branschnormer, men också med stickprovskontroller. Vi arbetar efter normer från Naturvårdsverket, regeringsbeslut, Arbetsmiljöverket med flera myndigheter.

Hos oss hittar allt inom vägning, med bästa service och kvalitet!